Werkplekken

We kunnen onze werkplekken op jouw werkstijl afstemmen.


Bij StartDock is het werkleven beter. We willen dat bedrijven van nature snel groeien en deze groei stimuleren we door een optimale ecosysteem te faciliteren om je als ondernemer in te bewegen. Je kan het in je eentje doen, maar je kan het niet alleen. Op deze pagina staan onze verschillende werkplekken; we bieden een kantoorruimte of juist een bureau voor elke ondernemer die wil groeien.

Boek een rondleiding
Vanaf €69,- per maand
Gedeelde kantoorruimte
Supersnel internet
Onbeperkt koffie en thee
Je eigen toegangscode

Flexible

Voor wanneer je zo nu en dan wilt langskomen.


Ben je op zoek naar een inspirerende flexwerkplek in het hart van Amsterdam, zonder vast te zitten aan een lang contract? Dan is deze flexwerkplek perfect voor jou. Geniet van onze coworking space voor een dag, een week of enkele dagen, zonder ingewikkeld contract. Een Flexible Desk is een flexplek in een gedeelde ruimte, met gratis koffie, thee en supersnel internet.

Uitgesloten van het non-concurrentie beleid.

Check locaties

Basic

Perfect voor de starter en freelancer.


Ben je op zoek naar een betaalbare en fijne werkplek in het hart van Amsterdam? Met een Basic Desk deel je een ruimte met andere ondernemers, waarin je een eigen bureau kunt inrichten. Of je nu freelancer bent, werknemer, of directeur, de Basic Desk is geschikt voor iedereen. Bij StartDock heb je altijd gratis koffie, thee en een werkplek in de leukste ondernemersomgeving van Amsterdam.

Check locaties
Vanaf €219,- per maand
Gedeelde kantoorruimte
Supersnel internet
Onbeperkt koffie en thee
Je eigen toegangscode

Premium

Alles in één.


Je eigen bureau in de tofste coworking space van Amsterdam? Word lid van onze community, ontmoet nieuwe mensen, breid je netwerk uit en laat je bedrijf groeien. Met een Premium Desk heb je een full service werkplek, van alle gemakken voorzien: Je bedrijf kan worden geregistreerd op Herengracht 420, je mag gebruik maken van onze prachtige vergaderzalen en uiteraard kun je ongelimiteerd koffie en thee drinken.

Check locaties
Vanaf €329,- per maand
Kantoorruimte + groot bureau
24/7 Toegang
Bedrijfsregistratie
Eigen sleutel
Toegang tot de vergaderzalen
Onbeperkt koffie en thee
Printer toegang
Supersnel internet

Kantoorruimte

Wanneer je een kantoor helemaal voor jezelf wilt.


Op zoek naar een mooie kantoorruimte in het centrum van Amsterdam? StartDock heeft een toplocatie, op de Herengracht, aan de Leidsestraat. Geniet met een eigen kantoorruimte in StartDock van alle gemakken, en kom in contact met inspirerende ondernemers. Een kantoor huren in de gezelligste ondernemershub in Amsterdam Centrum? StartDock coworking is the place to be!

Check locaties
Vanaf €700,- per maand
Kantoorruimte + Groot Bureau
24/7 Toegang
Bedrijfsregistratie
Eigen sleutel
Toegang tot de vergaderzalen
Onbeperkt koffie en thee
Printer toegang
Supersnel internet

Boek een rondleiding!

Wij nemen contact met je op.


Weet je nog niet welke werkplek het beste bij jou past? Schrijf je in voor een korte rondleiding door StartDock, waarbij je alle werkplekken, vergaderzalen en Dockers te zien krijgt!

 

This form collects your name and email so that we can correspond with you. Check out our privacy policy for more information.