Virtueel kantoor

Vooruitgang is het ultieme doel.


Virtueel kantoor

Vandaag de dag doen mensen online onderzoek naar bedrijven waar zij zaken mee willen doen. Een bedrijfsadres dat is geregistreerd op een professionele locatie als de Herengracht of Keizersgracht, staat dan aanzienlijk beter dan een bedrijf dat is geregistreerd op een huisadres. Wil jij jouw bedrijf een professionelere uitstraling geven, met een registratie op onze mooie locatie op de Amsterdamse grachten? Vraag dan een virtueel kantoor aan bij StartDock!

Wat is een virtueel kantoor?

Als jij een virtueel kantoor hebt bij StartDock betekent dat dat jouw postadres op ons adres staat — Herengracht of Keizersgracht in Amsterdam — zonder dat je een werkplek bij ons hebt. Jouw post wordt naar het adres van StartDock verzonden. Zodra wij post hebben ontvangen, sturen wij dat door naar jouw persoonlijke adres. Een adres op de Herengracht of Keizersgracht in Amsterdam zorgt voor een professionele uitstraling.

Zakelijk Adres

Met jouw virtuele kantoor krijg je een zakelijk adres op de Herengracht of Keizersgracht in Amsterdam.

KvK Registratie

Registratie bij de Kamer van Koophandel zit inbegrepen bij een virtueel kantoor.

Doorsturen

Alle post die je krijgt zullen we direct doorsturen naar jouw persoonlijke adres.

Vergaderruimte

Maak gebruik van een van onze prachtige zes vergaderruimtes.

E-mail

info@startdock.nl

Telefoon

+31 20 210 1280

Paketten

Goeie keuzes.


Als je nog meer vragen hebt twijfel dan niet om ons te bellen.

Jouw virtuele kantoor?

We nemen contact met je op


Heb je interesse in hoe coworking bij StartDock eruitziet? Schrijf je in voor een korte rondleiding met onze community manager waarbij je alle werkplekken, vergaderruimtes en Dockers te zien krijgt!

Dit formulier verzamelt jouw naam en e-mailadres zodat we contact met je kunnen opnemen. Check onze privacy policy voor meer informatie.