Virtueel Kantoor met flexibel maandcontract aan de Prins Hendrikkade in Amsterdam

Op zoek naar de perfecte virtuele kantooroplossing in het bruisende hart van Amsterdam op 100 meter van Centraal Station? Wil je jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen zonder te worden beperkt door geografische grenzen? Verlang je naar een dynamische community van professionals om mee te netwerken en te groeien? Heb je genoeg van de kosten en verplichtingen van een traditioneel kantoor? Met de optie voor maandelijkse contracten bieden wij de flexibiliteit die je nodig hebt zonder concessies te doen aan kwaliteit. Of je nu behoefte hebt aan een zakelijk adres, telefonische ondersteuning of af en toe toegang tot inspirerende coworking spaces en vergaderfaciliteiten. Onze virtuele kantoren zijn specifiek ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen.

Wat krijg je?

 • Bedrijfsadres in Amsterdam 
 • Adresregistratie KVK
 • Postverwerking (ook digitaal)
 • Optionele werkplek en vergaderruimtes

Het virtuele kantoor kan worden samengesteld naar jouw behoeften. De basis bestaat altijd uit adresregistratie, met een huurcontract op locatie Prins Hendrikkade 21 Amsterdam. De prijzen variëren op basis van pakket, contractduur en eventuele extra’s en starten vanaf €99.00 per maand. Interesse? Vul het formulier in voor meer informatie!

Krijg een vrijblijvende offerte binnen 24 uur*

  Welke locatie heeft je voorkeur?

  Dit formulier verzamelt jouw naam en e-mailadres zodat we contact met je kunnen opnemen. Check onze privacy policy voor meer informatie.*

  Virtueel Kantoor met flexibel maandcontract aan de Herengracht in Amsterdam

  Wat krijg je?

  • Bedrijfsadres in Amsterdam or Rotterdam
  • Adresregistratie KVK
  • Postverwerking (ook digitaal)
  • Optionele werkplek en vergaderruimtes

  Krijg een vrijblijvende offerte binnen 24 uur*

   Dit formulier verzamelt jouw naam en e-mailadres zodat we contact met je kunnen opnemen. Check onze privacy policy voor meer informatie.

   Voor elke behoefte een oplossing.

   Op zoek naar de perfecte virtuele kantooroplossing in het bruisende hart van Amsterdam? Heeft u genoeg van de kosten en verplichtingen van een traditioneel kantoor? Wilt u uw bedrijf naar een hoger niveau tillen zonder te worden beperkt door geografische grenzen? Verlangt u naar een dynamische community van professionals om mee te netwerken en te groeien? Of u nu behoefte heeft aan een zakelijk adres, telefonische ondersteuning of af en toe toegang tot fysieke ruimtes. Onze virtuele kantoren zijn specifiek ontworpen om aan uw behoeften te voldoen.

    

   • Prestigieuze Zakelijke Adressen: Onze virtuele kantooroplossingen omvatten toegang tot gerenommeerde zakelijke adressen in Amsterdam en Rotterdam, wat uw bedrijf een professionele uitstraling geeft.
   • Flexibiliteit en Kostenbesparing: U hoeft zich geen zorgen te maken over hoge vaste kosten. Onze virtuele kantooroplossingen met maandelijkse contracten bieden de flexibiliteit die u nodig heeft zonder concessies te doen aan kwaliteit.
   • Toegang tot Fysieke Ruimtes: Geniet van af en toe toegang tot onze inspirerende coworking spaces en vergaderfaciliteiten. Perfect voor die momenten waarop u face-to-face interactie nodig heeft.
   • Netwerk en Groei: Word lid van onze actieve community van professionals. Breid uw netwerk uit, deel kennis en krijg de ondersteuning die u nodig heeft om te groeien.

   Het virtuele kantoor voor je bedrijf kan worden samengesteld naar jouw behoeften. De basis bestaat altijd uit adresregistratie, met een huurcontract op locatie Herengracht 420 Amsterdam. De prijzen variëren op basis van pakket, contractduur en eventuele extra’s en starten vanaf €99.00 per maand. Interesse? Vul het formulier in voor meer informatie!

   Voorzieningen

   Maak het persoonlijk.


   Gedeelde werkruimte

   High speed internet

   Onbeperkt koffie & thee

   40 uur per week toegang

   Postverwerking

   Vergaderruimte toegang

   Bedrijfsregistratie

   50% korting op elke extra entiteit

   Gedeelde werkruimte

   High speed internet

   Onbeperkt koffie & thee

   Jouw eigen toegangscode

   Office Space + Large Desks

   24/7 Toegang

   Vergaderruimte toegang

   Bedrijfsregistratie

   Printer

   Románo Damen

   Account Manager


   Locatie Prins Hendrikkade 21


   Ontvang prijsopgave

   Binnen 24 uur in je mailbox