Vergaderruimtes

Zes unieke vergaderruimtes in het centrum van de stad.


StartDock biedt zes unieke vergaderruimtes in het centrum van Amsterdam. Recentelijk is daar een derde locatie bijgekomen in het bruisende Rotterdam en daarbij ook drie nieuwe vergaderruimtes voor u en uw gasten.

De Amsterdamse locaties nodigen je uit jouw event te hosten in een ruimte van klassiek design, inclusief kroonluchter en zicht op de iconische grachten. In Rotterdam ben je verzekerd van een plekje in een van de mooiste wijken in de stad, met zicht op de Maas.

De meetingruimtes zijn geschikt voor 2 tot 50 personen. Neem contact met ons op via events@startdock.nl voor meer informatie en mogelijkheden.

Boek een vergaderruimte

Belangrijk om te weten

*De capaciteit voor een vergadering is maximaal 14 personen.
*De capaciteit voor een lezing is maximaal 35 personen.

Marco Polo

Herengracht 420


De heldhaftigheid van een, wakkert die van anderen aan. Als echte ondernemer ging Marco Polo daar waar niemand anders durfde te gaan. Daarom hebben we ervoor gekozen om deze vergaderruimte naar hem te vernoemen. De Marco Polo-kamer is groot, licht en kijkt uit over de gracht. De kamer kan je inspireren, net zoals de ontdekkingsreiziger dat zou kunnen.

Meer informatie

Neil Armstrong

Herengracht 420


Heb je het lef om te gaan waar niemand anders ooit is geweest? Neil Armstrong had de wil om een indruk achter te laten, heel letterlijk zou je kunnen zeggen. Zijn voetafdrukken staan nog steeds op de maan. Wil je zelf binnenstappen in deze klassiek-Nederlands 17e-eeuwse kamer? Je kan hier een vergadering houden met maximaal 8 collega’s.

Meer informatie

Important to know

*De capaciteit voor een vergadering is maximaal 8 personen.

*De capaciteit voor een lezing is maximaal 25 personen.

Belangrijk om te weten

*De capaciteit voor een vergadering is maximaal 20 personen.
*De capaciteit voor een lezing is maximaal 50 personen.

Christopher Columbus

Keizersgracht 482


Het maakt niet uit dat je niet de eerste bent. Het maakt uit hoe je met de aankomst omgaat. Als je zo goed bent dat iedereen denkt dat jij er als eerst was, is dat bijzonder. Je zult niet de eerste zijn die in deze prachtige vergaderruimte zit, want je kunt de geschiedenis om je heen voelen. Ongeveer veertien mensen kan je tegelijk versteld laten staan tijdens een vergadering en ongeveer dertig tijdens een lezing. De Abel Tasman-kamer grenst aan de Christopher Columbus-kamer, deze kunnen met elkaar verbonden worden.

Meer informatie

Abel Tasman

Keizersgracht 482


Ga ver en ontdek, en als je terugkomt, zorg er dan voor dat ze iets naar je vernoemen, zoals een eiland of een zee. Zelfs als niet veel mensen je kennen, kan je een enorme impact maken en erkenning krijgen voor je werk. Zoals Tasmanië een add-on is voor Australië, is de Abel Tasman-ruimte een add-on voor de Christopher Columbus-kamer omdat de muur ertussen kan worden geopend. Of je kan de kamer als een kleine vergaderruimte op zichzelf gebruiken.

Meer informatie

Belangrijk om te weten

* De capaciteit voor een vergadering is maximaal 6 personen.

Belangrijk om te weten

*De capaciteit voor een vergadering is maximaal 10 personen.

*De capaciteit voor een lezing is maximaal 25 personen.

Vasco da Gama

Keizersgracht 482


Elk bedrijf heeft een koploper nodig. Iemand die de weg leidt, iemand die het aandurft een risico te nemen, en iemand die jouw positie op de weg verzekert. Vasco da Gama was Portugal’s energiecentrale voor hun kruidenhandel. Hij verlichtte de weg die eerder gehuld was in schaduwen. Datzelfde licht is het handelmerk van deze vergaderruimte. In deze gouden ruimte kun je wegen vinden die hiervoor niet op je kaart verschenen.

Meer informatie

Willem Barentsz

Keizersgracht 482


Stilstand is achteruitgang. Je moet nieuwe dingen proberen om voorop te blijven lopen. Experimenteren betekent ook mogelijk falen en hoe je met deze fouten omgaat definieert je. Wanneer je schip op een eiland vastloopt en je hem afbreekt om een huis te bouwen om te overleven, dan is dat omgaan met tegenslag van wereldniveau. De Willem Barentsz-kamer is het moderne experiment in het penthouse van een monumentaal pand. Het is iets groter dan de andere vergaderzalen en heeft een apart zitgedeelte.

Meer informatie

Belangrijk om te weten

*De capaciteit voor een vergadering is maximaal 15 personen.

Goed om te weten

Blaak is onze enige vergaderruimte met een ingebouwde keuken. Perfect voor lange brainstorms of presentaties.

* De capaciteit voor een meeting is maximaal 22 mensen
* De capaciteit voor een presentatie is maximaal 30 mensen

Boekingen buiten kantooruren (9.00 – 17.00) zijn wij genoodzaakt kosten te rekenen voor een host a €20 per uur. Voor bij een presentatie opstelling rekenen wij €70,- opbouw en schoonmaakkosten.

Blaak per uur: €40,-, per dagdeel €150

Blaak

Westplein 12


Blaak brengt mensen samen. De wekelijkse markt is een van de Rotterdamse hotspots. Met de toevoeging van de Markthal is Blaak niet langer een plek waar alleen de bewoners van de stad samenkomen, maar mensen uit de hele wereld bezoeken dit stukje stad op dagelijkse basis.
Net zoals Blaak, geloven wij dat de mooiste dingen ontstaan wanneer je mensen samenbrengt. Welke grootse ideeën zullen uit jouw meeting in Blaak komen?

Meer informatie

Coolsingel

Westplein 12


Coolsingel, het hart van de stad. Het adres waar de gemeente van de stad haar thuis van heeft gemaakt en waar belangrijke beslissingen worden genomen. Coolsingel is de thuishaven van evenementen in de binnenstad. Neem bijvoorbeeld de Rotterdamse Marathon welke elk jaar zijn aftrap er heeft of de iconische huldiging van Feyenoord in 2017. Coolsingel is waar de mensen samenkomen.

Meer informatie

Goed om te weten

* De capaciteit voor een meeting is maximaal 10 mensen
* De capaciteit voor een presentatie is maximaal 10 mensen

Boekingen buiten kantooruren (9.00 – 17.00) zijn wij genoodzaakt kosten te rekenen voor een host a €20 per uur. Voor evenementen gebruik rekenen wij €70,- opbouw en schoonmaakkosten.

Blaak per uur: €30,-, per dagdeel €110

Goed om te weten

* De capaciteit voor een meeting is maximaal 25 mensen
* De capaciteit voor een presentatie is maximaal 35 mensen

Boekingen buiten kantooruren (9.00 – 17.00) zijn wij genoodzaakt kosten te rekenen voor een host a €20 per uur. Voor evenementen gebruik rekenen wij €70,- opbouw en schoonmaakkosten.

Blaak per uur: €45,-, per dagdeel €170

Hofplein

Westplein 12


Hofplein, helemaal voor of helemaal achteraan de Coolsingel is wederom een voorbeeld van een bekende hotspot in Rotterdam. De beroemde fontein is al jaren een plek die semi-illegaal wordt gebruikt als pierenbadje op hete dagen of tijdens feestmomenten. Hofplein nodigt je uit om de binnenstad binnen enkele momenten van vele kanten te zien sinds het thuis is voor een van de drukste rotondes in het centrum. Desalniettemin, kent iedereen en houden de meesten toch echt wel van hun Hofplein.

Meer informatie

Boek een vergaderruimte!

We nemen contact met je op.


Heb je interesse in hoe coworking bij StartDock eruitziet? Schrijf je in voor een korte rondleiding met onze community manager waarbij je alle werkplekken, vergaderruimtes en Dockers te zien krijgt!


Dit formulier verzamelt jouw naam en e-mailadres zodat we contact met je kunnen opnemen. Check onze privacy policy voor meer informatie.