Vergaderruimtes

Zes unieke vergaderruimtes in het centrum van de stad.


StartDock bezit zes unieke vergaderruimtes in het centrum van Amsterdam, deze zijn te huren voor iedereen ook als je geen werkplek bij StartDock hebt. Beleef jouw vergadering of evenement met 2 tot 50 mensen in een ruimte met uitzicht op de gracht.

Boek een vergaderruimte

Belangrijk om te weten

*De capaciteit voor een vergadering is maximaal 14 personen.
*De capaciteit voor een lezing is maximaal 35 personen.

Marco Polo

Herengracht 420


De heldhaftigheid van een, wakkert die van anderen aan. Als echte ondernemer ging Marco Polo daar waar niemand anders durfde te gaan. Daarom hebben we ervoor gekozen om deze vergaderruimte naar hem te vernoemen. De Marco Polo-kamer is groot, licht en kijkt uit over de gracht. De kamer kan je inspireren, net zoals de ontdekkingsreiziger dat zou kunnen.

Meer informatie

Belangrijk om te weten

*De capaciteit voor een vergadering is maximaal 20 personen.
*De capaciteit voor een lezing is maximaal 50 personen.

Christopher Columbus

Keizersgracht 482


Het maakt niet uit dat je niet de eerste bent. Het maakt uit hoe je met de aankomst omgaat. Als je zo goed bent dat iedereen denkt dat jij er als eerst was, is dat bijzonder. Je zult niet de eerste zijn die in deze prachtige vergaderruimte zit, want je kunt de geschiedenis om je heen voelen. Ongeveer veertien mensen kan je tegelijk versteld laten staan tijdens een vergadering en ongeveer dertig tijdens een lezing. De Abel Tasman-kamer grenst aan de Christopher Columbus-kamer, deze kunnen met elkaar verbonden worden.

Meer informatie

Abel Tasman

Keizersgracht 482


Ga ver en ontdek, en als je terugkomt, zorg er dan voor dat ze iets naar je vernoemen, zoals een eiland of een zee. Zelfs als niet veel mensen je kennen, kan je een enorme impact maken en erkenning krijgen voor je werk. Zoals Tasmanië een add-on is voor Australië, is de Abel Tasman-ruimte een add-on voor de Christopher Columbus-kamer omdat de muur ertussen kan worden geopend. Of je kan de kamer als een kleine vergaderruimte op zichzelf gebruiken.

Meer informatie

Belangrijk om te weten

* De capaciteit voor een vergadering is maximaal 6 personen.

Belangrijk om te weten

*De capaciteit voor een vergadering is maximaal 10 personen.

*De capaciteit voor een lezing is maximaal 25 personen.

Vasco da Gama

Keizersgracht 482


Elk bedrijf heeft een koploper nodig. Iemand die de weg leidt, iemand die het aandurft een risico te nemen, en iemand die jouw positie op de weg verzekert. Vasco da Gama was Portugal’s energiecentrale voor hun kruidenhandel. Hij verlichtte de weg die eerder gehuld was in schaduwen. Datzelfde licht is het handelmerk van deze vergaderruimte. In deze gouden ruimte kun je wegen vinden die hiervoor niet op je kaart verschenen.

Meer informatie

Willem Barentsz

Keizersgracht 482


Stilstand is achteruitgang. Je moet nieuwe dingen proberen om voorop te blijven lopen. Experimenteren betekent ook mogelijk falen en hoe je met deze fouten omgaat definieert je. Wanneer je schip op een eiland vastloopt en je hem afbreekt om een huis te bouwen om te overleven, dan is dat omgaan met tegenslag van wereldniveau. De Willem Barentsz-kamer is het moderne experiment in het penthouse van een monumentaal pand. Het is iets groter dan de andere vergaderzalen en heeft een apart zitgedeelte.

Meer informatie

Belangrijk om te weten

*De capaciteit voor een vergadering is maximaal 15 personen.

Boek een vergaderruimte!

We nemen contact met je op.


Heb je interesse in hoe coworking bij StartDock eruitziet? Schrijf je in voor een korte rondleiding met onze community manager waarbij je alle werkplekken, vergaderruimtes en Dockers te zien krijgt!


Dit formulier verzamelt jouw naam en e-mailadres zodat we contact met je kunnen opnemen. Check onze privacy policy voor meer informatie.