Word jij ook Stagiair(e) bij StartDock?

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek in regio Amsterdam of Rotterdam? Do the culture check en weet of je bij StartDock moet zijn!

Wij:
– Leren door te doen en te falen.
– Werken graag aan verschillende projecten, zowel zelfstandig als binnen een team
– Begrijpen dat je soms ook even de vaatwasser moet legen.
– Houden net zo goed van een dinsmibo als van de vrijmibo 😉
– Geloven dat een community nodig is om elk bedrijf te laten groeien!

Kun jij je vinden in de bovenstaande punten, dan ben je waarschijnlijk helemaal gemaakt voor een StartDock stage! Je kunt direct solliciteren via jobs@startdock.nl waar je jouw motivatie toelicht of via onderstaande button.

Eerst meer weten over ons en wat we jou als stagiair te bieden hebben? Check dan vooral onze socials hieronder, website of lees de ervaring van een van onze stagiares met betrekking tot zijn stage!

Wat kun je bij StartDock verwachten?


Wij sluiten onze stages altijd aan op de wensen en interesses van onze collega studenten op zowel tactisch als strategisch niveau. Jij helpt ons natuurlijk een geweldige operatie te draaien. Hoe we dat aanvliegen lees je hieronder:


Operationeel

Je bent het gezicht van de operatie, het contactpersoon voor alle Dockers op jouw locatie. Dit is een sociale rol waarbij je ondernemers verder helpt door hen te helpen, zowel zakelijk als privé. Je moet het daarom leuk vinden om sociaal en hulpvaardig bezig te zijn. Daarnaast organiseer je regelmatig momenten en evenementen waarbij je de sfeer neerzet waar StartDock om bekend staat. Voor dit deel van de stage vragen we dat je kritisch meekijkt naar hoe onze ruimtes eruit zien, je open staat om problemen op te lossen en energie haalt uit het organiseren van de borrel!

Tactisch

Naast dat je met jouw team de operatie draait, blijft er een hoop tijd over om je te verdiepen in wat jou boeit. Omdat we hulp en kennis goed kunnen gebruiken op elk facet van ons bedrijf, kun je je als student voegen aan elk van onze teams. Meer leren over de sales kant? Dan nemen we je graag mee in onze processen! Marketing helemaal jouw ding? Pak je telefoon en start making content! Wil je helpen binnen de HR/recruitment tak of liever een kijkje in alle keukens? Zowel onze meetings als projecten staan open voor jou!

Strategisch

In heel veel gevallen zul je een onderzoek moeten doen als onderdeel van jouw stage. Daarom heeft StartDock altijd actuele onderwerpen die goed aansluiten bij de studierichtingen van onze collega’s. Ook werken we hard aan de groei van ons bedrijf en zijn we bezig een Bcorp te worden. Deze projecten zijn strategischer ingestoken dan sommige andere en ideaal voor studenten die echt de diepte in willen duiken. In ons sollicitatietraject komen we er vaak al achter hoe we jouw stage het best kunnen vormgeven.

Wie zijn wij?

Wij zijn StartDock, een Coworking Space in Amsterdam en Rotterdam. Wij geloven dat je met gelijkgestemden een warme omgeving kunt creëren, waarin je elkaar kunt helpen om grenzen te verleggen. Wij zijn een Coworking Space, waarin enkel bedrijven zitten die elkaar verder helpen. Doordat wij de rechtstreekse concurrentie van iedere Docker (StartDock-huurder) buiten de deur houden, is StartDock de meest hechte community van bedrijven, die elkaar helpen groeien. Wij zijn op zoek naar de perfecte kandidaten voor de rol van Community Associate bij StartDock, wiens handen jeuken om samen het ideale ondernemersklimaat voor Dockers te bouwen.

Als Community Associate, ookwel stage collega, krijg je bij ons de vrijheid om je eigen ideeën ontplooien, onder directe begeleiding van een vast team member van StartDock.

Samen met je collega's bouw je dagelijks aan een te gekke beleving van onze Dockers, terwijl je projecten oppakt die jou verder brengen. Het ene moment organiseer je een toffe community borrel, het volgende help je ons met een nieuwe social media campagne. Voor het einde van de dag check jij nog even of alles er tip top uitziet. Zo sta je met beide benen in de operatie terwijl je stappen maakt op tactisch en strategisch niveau.Solliciteer nu!

Neem contact op!