Breakfast Booster: Gezondheid op de werkvloer

Datum: 11 september 2020
Tijd: 09:30
Locatie: online through Zoom or physical at Keizersgracht 482

Hoe zorg je ervoor dat je resultaten behaald en ontspanning behoudt? Als ondernemer heb je doelen gesteld, beloftes gedaan en moet je leiding geven. Het schip gaat zo hard als dat jij gaat. Dit is een grote verantwoordelijkheid en vraagt veel van jou als leider. Hoe zorg je ervoor dat je zo snel mogelijk jouw doelen behaald, je genoeg ontspanning hebt en waarom is dat eigenlijk belangrijk?

In deze lezing neem ik de luisteraar mee in mijn ervaring van het beklimmen van de Mont Blanc. Hoe was het om de top te behalen? Welke fysieke en mentale uitdagingen moest ik door en wat als je de top hebt gehaald?

Wat nemen de luisteraars mee?

  • Het verschil te maken van vitaal zijn en hard werken naar high performance habits.
  • Nadenken over wat ze gelukkig maakt, ipv wat ze rijk maakt.
  • Inspiratie en motivatie om voor hun ‘top’ te gaan.
  • De weerstand die opkomt wanneer ze eigenlijk voor een vitale keuze staan.
  • Kennis over mogelijke gezonde gewoontes.
  • Opschrijven wat voor hen belangrijke aspecten zijn waartussen ze de balans willen zoeken.

Over Gerben en Mind the Body:

Als kleine jongen droomde ik ervan om profvoetballer te worden. Ik zag mezelf interviews geven en daarmee andere jongeren inspireren dat als ik het kan zij het ook kunnen. Helaas was mijn Growth-Mindset op jonge leeftijd nog niet ontwikkeld om te blijven focussen op voetbal en koos ik voor de Mariniers en later voor de Kunstacademie, alles met hetzelfde doel. De wereld inspireren met de gedachte: als ik het kan, kan iedereen het.

In Mind the Body heb ik mijn ervaring bij de Mariniers (realisatie), het afronden van de Kunstacademie (creatie) en werkervaring bij trainingsbureau Brout (gedragsverandering) bij elkaar gebracht. Daarna heb ik meerdere persoonlijkontwikkelings-, psychologie- en lichamelijke bewegings cursussen gevolgd om te leren hoe we als mens onze potentie kunnen benutten.

Zelf ben ik dagelijks bezig mijn eigen potentie te ontwikkelen. Dit ontwikkel ik door middel van meerdere sporten (o.a. outdoor, callistics, boksen) en ondernemen. Daarnaast speel ik gitaar en ben ik mijn grootste angst aan het overwinnen: zingen.

Klik hier om je in te schrijven.
Klik hier om in te bellen via Zoom.