Een virtueel kantoor bij StartDock.

Een virtueel kantoor bij StartDock zorgt voor een professionele uitstraling van je bedrijf. Jouw bedrijf kan worden ingeschreven op een van onze adressen en verder geprofessionaliseerd met een zakelijk telefoonnummer en getrainde telefonistes die bellers te woord staan. Je kunt je eenvoudig en gratis inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Je nieuwe zakelijke adres en telefoonnummer kunnen ook gebruikt worden in de handtekening van je e-mail, op de website van je bedrijf en in Google Maps!


Registreer mijn bedrijf
Start vanaf
Herengracht 420€125.00
Keizersgracht 482€125.00
Westplein 12€60.00

Voor elke behoefte een betaalbare oplossing.


Het virtuele kantoor voor je bedrijf kan worden samengesteld naar jouw behoeften. De basis bestaat altijd uit adresregistratie, met een huurcontract op één van onze locaties. Prijzen variëren op basis van pakket, locatie, contractduur en eventuele extra’s. Interesse? contacteer ons voor de prijzen!

Románo Damen

Account Manager


Voorzieningen

Maak het persoonlijk.


Gedeelde werkruimte

High speed internet

Onbeperkt koffie & thee

Jouw eigen toegangscode

Office Space + Large Desks

24/7 Toegang

Vergaderruimte toegang

Bedrijfsregistratie

Printer


Onze locaties


Herengracht 420

Onze coworking space aan de Herengracht ligt op steenworp afstand van het Koningsplein, direct tegen de Leidsestraat aan. Buiten leeft de stad, maar binnen hangt rust waarin hard gewerkt kan worden door de bijna honderd ondernemers.

Keizersgracht 482 Voorkant

Keizersgracht 482

Ons pand op de Keizersgracht is omringd door de grachten van Amsterdam, met het Leidseplein om de hoek. Het is de thuisbasis voor bijna veertig bedrijven en is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Westplein 12 Voorkant

Westplein 12

Ons monumentaal-klassieke pand met eigen parkeerplaats is gelegen in het Scheepvaartkwartier, in de Veerhaven. Hier bevinden zich doorgaans zeer vermogende particulieren en bedrijven, waar wij als coworking space een graag geziene vreemde eend in de bijt zijn.

Ontvang prijsopgave

Binnen 24 uur in je mailbox