Pitch4Capital.

Pitch4Capital is een evenement dat communicatie, interactie en leads voor start-ups versnelt. Want ‘Capital’ bestaat naast financieel ook uit netwerk, kennis en ervaring. Tijdens het event zullen verschillende start-ups hun ideeën pitchen voor een groep investeerders en experts. Na afloop wordt er volop nagepraat en eventuele samenwerkingen worden ingeluid. Pitch4Capital vindt één keer per kwartaal plaats in een hybride vorm. Dit wil zeggen dat je zowel offline, op locatie, als online mee kan doen.


Kom in contact

Hoe Pitch4Capital is ontstaan.


Pitch4Capital is gestart door onze growth facilitator: Wiegertje. Zij is brainstormer bij GGP Consultancy en connect ideeën met mensen en bedrijven. Wiegertje helpt jou om het kruimelpad te vinden wanneer je door de bomen het bos niet meer ziet. Met Pitch4Capital wil zijn een community neerzetten die elkaar bewust verder helpt. In plaats van eenrichtingsverkeer, komen we terecht bij een winwin situatie.

Wiegertje Groenveld

Growth FacilitatorErvaringen.


Erwin Berkouwer, co-founder StapStep B.V.

“Via P4C hebben wij enorm veel kunnen leren van verschillende ervaren ondernemers die ons de gaten in de weg hebben aangewezen. Hier hebben we tot op de dag van vandaag nog profijt van.”

Maarten Buijsman, co-founder Turtle

“Dankzij de mogelijkheid om te pitchen voor P4C zijn wij in contact gekomen met een investeerder die ons heeft geholpen om Turtle te realiseren, middels financiële steun én een sterke, transparante relatie.”

Ontvang prijsopgave

Binnen 24 uur in je mailbox