Docker Internships.

Met Docker Internships laat jij ons jouw nieuwe stagiair(e) vinden. Wij weten hoe moeilijk het kan zijn, als beginnend bedrijf, om een stagiair(e) te vinden, want waar begin je? Wij nemen dit proces graag voor je uit handen en gaan gericht op zoek naar de juiste persoon voor jouw bedrijf.


Dit is hoe het werkt.

Je meldt je aan voor Docker Internships. Vervolgens vul je een door ons aangeleverd formulier in, zodat wij precies weten waar je naar opzoek bent. Wij recruiten de stagiair(e)s op verschillende platformen, zowel betaald als gratis. Zodra er een kandidaat is nemen wij het eerste contact met diegene op. Wanneer we geloven dat deze kandidaat geschikt is voor jou, nemen we contact op. Het is aan jou om te bepalen of je de kandidaat aanneemt.

Wij beseffen ons dat het verder gaat dan alleen het aannemen, daarom helpen we je ook graag bij het onboarden van je stagiair(e). Een stagiair(e) aannemen vraagt aandacht, zodat jij en de stagiair(e) het beste kunnen halen uit deze periode.

De kosten voor Docker Internships bedragen standaard €395 excl. BTW, bij een succesvolle match volgt er nog een succesfee van €1695 excl. BTW.

Anouschka de Waal

Management & Event assistant