Privé kantoren

Volledig gemeubileerde, all-inclusive privé kantoren met flexibele contracten. 24/7 beschikbaar voor teams van 2-20 personen.

Informeer nu

Onze locaties


Privé kantoren bij StartDock

Elk StartDock kantoor kenmerkt zich door zijn unieke indeling en sfeer. Onze volledig gemeubileerde kantoren stellen je in staat om een comfortabele en efficiënte thuisbasis voor je team te creëren, terwijl je profiteert van de voordelen van de dynamische StartDock community!

Wij zorgen voor elk detail, zowel binnen als rondom jouw kantoorruimte, zodat je je volledig kunt richten op jouw bedrijf. Onze kantoren zijn ontworpen om een naadloze werkervaring te bieden, waarbij functionaliteit en esthetiek moeiteloos samenkomen. Sluit je aan bij StartDock om jouw werkruimte naar een hoger niveau te tillen en in contact te komen met gelijkgestemde professionals. Meer informatie? Vul rechts het formulier in en we nemen zo snel mogelijk persoonlijk contact met je op!


  Welke locatie heeft je voorkeur?*

  Dit formulier verzamelt jouw naam en e-mailadres zodat we contact met je kunnen opnemen. Check onze privacy policy voor meer informatie.

  Voorzieningen

  Maak het persoonlijk.


  High speed internet

  Toegang alle gedeelde ruimtes

  Phone Boots

  Onbeperkt koffie & thee

  Unieke Vergaderruimtes

  24/7 Toegang

  Community Events

  Bedrijfsregistratie

  Post en pakket verwerking

  Toegang StartDock locaties

  CO2 Gecompenseerd

  Flexibele contracten

  Ontvang meer informatie

  Binnen 24 uur in je mailbox