Partners.

We werken nauw samen met verschillende specialisten die het jou als ondernemer makkelijker kunnen maken. Zo creëren we een heel ecosysteem voor de ondernemer onder één paraplu.


HubSpot

Al je marketing & sales samen in één platform. HubSpot is een inbound marketing & sales platform, dat bedrijven helpt met groeien. Inbound marketing is gebaseerd op het bouwen van een betekenisvolle relatie met je mogelijke klanten door waardevolle content en ervaringen te delen. Door gebruik te maken van het HubSpot platform, ga jij je doelen behalen.
Als huurder bij StartDock krijg jij een korting van 30% in het eerste jaar en 15% in het tweede jaar.


Robin Booked

Veel tijd of geld kwijt aan je boekhouding? Stress van de BTW-aangiftes? Maak het jezelf niet te lastig! StartDock heeft voor jouw boekhouding een betrouwbare partner gevonden in Robin Booked: een bondgenoot voor freelancers die zich willen richten op hun passies, zonder de administratieve rompslomp. Het ervaren team achter dit boekhoudkantoor begrijpt de wereld van freelancers als geen ander en biedt een complete en betaalbare boekhoudservice tegen een vast bedrag per maand.


Dockers ontvangen het eerste jaar een exclusieve korting van 10%. Dus plan hier snel een vrijblijvend kennismakingsgesprek in of ga naar de website (www.robinbooked.nl) voor meer informatie.

OneFit for Business

OneFit is een sport & wellness platform waarbij jouw medewerkers toegang krijgen tot meer dan 1000 exclusieve fitness & wellness faciliteiten in Nederland. Je kunt zelf kiezen waar en wanneer je een workout wil doen. We bieden meer dan 35 verschillende sportcategorieën, van yoga tot meditatie en van spa faciliteiten tot traditionele sportscholen, groepslessen en crossfit (indoor en outdoor) zijn beschikbaar.

Fit en gezond blijven is belangrijker dan ooit. Krijg daarom een maand gratis en geniet van je workout!


A.S.R. Doenpensioen

“Dat duurt nog zo lang, dat doe ik later wel.”

Denken aan je pensioen als je pas net bent begonnen als ondernemer voelt misschien een beetje als uitkijken naar de scene na de aftiteling bij een Marvel-film tijdens de eerste akte. Maar dan heb je zeker nog nooit van rendement over rendement gehoord?

A.S.R. Doenpensioen kan je daar alles over vertellen en als huurder bij StartDock, krijg je ook nog eens korting op hun pakketten!


pensioen
pensioen

A.S.R. Doenpensioen

“Dat duurt nog zo lang, dat doe ik later wel.”

Denken aan je pensioen als je pas net bent begonnen als ondernemer voelt misschien een beetje als uitkijken naar de scene na de aftiteling bij een Marvel-film tijdens de eerste akte. Maar dan heb je zeker nog nooit van rendement over rendement gehoord?

A.S.R. Doenpensioen kan je daar alles over vertellen en als huurder bij StartDock, krijg je ook nog eens korting op hun pakketten!


MT/Sprout

Je dagelijkse portie ondernemersnieuws is hier te vinden, op de site of in je mailbox via de nieuwsbrief. Van globaal mega-nieuws tot alles wat heel lokaal mega nieuw is. Ook hebben ze een eigen boekenlijn, waarin een aantal basisprincipes van het ondernemen kraakhelder, luchtig en specifiek zijn beschreven.


Growth Tribe

"Elevate humanity through learning" dat is de missie van Growth Tribe. Door te leren en groeien blijven professionals en hun organisaties concurrerend in een digitale wereld. Growth Tribe richt zich op het voortdurend verbeteren van persoonlijke kwaliteiten en competenties door praktische en meetbare leerervaringen te ontwikkelen voor de meest relevante digitale vaardigheden. Growth Tribe is actief in zes Europese landen en ondersteunt sinds 2015 leertrajecten van ruim 16.000 medewerkers en meer dan 900 toonaangevende organisaties in heel Europa.


growth tribe

De Ondernemer

De Ondernemer is hét platform dat succesvol ondernemerschap stimuleert. Informatief,realistisch, met een positieve en optimistische houding. Wanneer je geïnteresseerd bent in de dynamiek van het bedrijfsleven, innovaties en het succesvol verbeteren van je eigen bedrijfsvoering, dan is ‘De Ondernemer’ het platform om te volgen.


Havelaar & van Stolk

Het is nogal een gedoe om uit te zoeken welke verzekeringen er nou precies voor jou gelden. Gevoelsmatig zijn het er oneindig. Havelaar & Stolk weten daarentegen precies hoeveel het er zijn en ook welke voor jouw onderneming het verstandigst zijn om te nemen.

Met een gratis verzekeringsscan (normaal €150,- p/u) en een extra korting van 11% op de pakketen voor jou als huurder bij StartDock, kom je erachter hoe jij met een veilig gevoel aan het werk kan.


SubsidyCloud

SubsidyCloud is onze subsidie-specialist. Ze geven advies en vragen subsidies aan rondom de thema’s: Innovatie, Duurzaamheid, Internationaal Ondernemen en Personeelssubsidies.

Als huurder bij StartDock kan je een gratis intake gesprek inplannen bij een van de specialisten van SubsidyCloud om erachter te komen of je in aanmerking komt voor een subsidie.


Fiks

Fiks helpt jou het vinden van de juiste stagiair(e). Zij linken studenten met interessante bedrijven via WhatsApp. Studenten melden zich bij Fiks aan met hun criteria & voorkeuren (studiejaar, studierichting, regio/steden, voorkeursbedrijven/sectoren, stagevergoeding etc.). Op het moment dat jullie vacature online komt én als deze matcht met de criteria van een student, dan ontvangt de student een persoonlijk WhatsApp-bericht waar hij/zij op kan reageren. Dockers ontvangen €50,- korting op het eerste jaar! Voor meer informatie kun je terecht bij je Community manager.


partner

Quan

Quan is een end-to-end platform die helpt om het welzijn en de teamprestaties te verbeteren. Quan biedt een wetenschappelijk onderbouwde assessment tool, met een stap-voor-stap handleiding om onderwerpen te bespreken in een driemaandelijkse team sessie en stelt bewezen rituelen voor om werkwijzen te verbeteren. Als lid bij StartDock krijg je het eerste jaar 20% korting.


Neem contact op

Voor al je vragen