Partners.

We werken nauw samen met verschillende specialisten die het jou als ondernemer makkelijker kunnen maken. Zo creëren we een heel ecosysteem voor de ondernemer onder één paraplu.


HubSpot

Al je marketing & sales samen in één platform. HubSpot is een inbound marketing & sales platform, dat bedrijven helpt met groeien. Inbound marketing is gebaseerd op het bouwen van een betekenisvolle relatie met je mogelijke klanten door waardevolle content en ervaringen te delen. Door gebruik te maken van het HubSpot platform, ga jij je doelen behalen.
Als huurder bij StartDock krijg jij een korting van 30% in het eerste jaar en 15% in het tweede jaar.


Robin Booked

Veel tijd of geld kwijt aan je boekhouding? Stress van de BTW-aangiftes? Maak het jezelf niet te lastig! StartDock heeft voor jouw boekhouding een betrouwbare partner gevonden in Robin Booked: een bondgenoot voor freelancers die zich willen richten op hun passies, zonder de administratieve rompslomp. Het ervaren team achter dit boekhoudkantoor begrijpt de wereld van freelancers als geen ander en biedt een complete en betaalbare boekhoudservice tegen een vast bedrag per maand.


Dockers ontvangen het eerste jaar een exclusieve korting van 10%. Dus plan hier snel een vrijblijvend kennismakingsgesprek in of ga naar de website (www.robinbooked.nl) voor meer informatie.

TrainMore

TrainMore is jouw urban fitness playground met 21+ locaties in Amsterdam & 3+ locaties in Rotterdam.

Het gaat niet alleen om MORE energy, MORE workouts and MORE beats - we motiveren je ook om meer te trainen door je voor iedere workout te belonen met €1,- korting!

Meld je nu aan en krijg als Docker een extra korting bovenop de standaard korting van €1 per workout.


MT/Sprout

Je dagelijkse portie ondernemersnieuws is hier te vinden, op de site of in je mailbox via de nieuwsbrief. Van globaal mega-nieuws tot alles wat heel lokaal mega nieuw is. Ook hebben ze een eigen boekenlijn, waarin een aantal basisprincipes van het ondernemen kraakhelder, luchtig en specifiek zijn beschreven.


Havelaar & van Stolk

Het is nogal een gedoe om uit te zoeken welke verzekeringen er nou precies voor jou gelden. Gevoelsmatig zijn het er oneindig. Havelaar & Stolk weten daarentegen precies hoeveel het er zijn en ook welke voor jouw onderneming het verstandigst zijn om te nemen.

Met een gratis verzekeringsscan (normaal €150,- p/u) en een extra korting van 11% op de pakketen voor jou als huurder bij StartDock, kom je erachter hoe jij met een veilig gevoel aan het werk kan.


De Ondernemer

De Ondernemer is hét platform dat succesvol ondernemerschap stimuleert. Informatief,realistisch, met een positieve en optimistische houding. Wanneer je geïnteresseerd bent in de dynamiek van het bedrijfsleven, innovaties en het succesvol verbeteren van je eigen bedrijfsvoering, dan is ‘De Ondernemer’ het platform om te volgen.


B Corp Partnerships


Bij StartDock zijn we trots op onze samenwerking met diverse duurzame en B Corp-gecertificeerde bedrijven. We zetten ons in voor een betere wereld door samen te werken met deze inspirerende partners. Ontdek onze duurzame en B Corp-gecertificeerde partners en lees meer over hun missie door op hun logo's te klikken.

Neem contact op

Voor al je vragen