Co-working & Community

Groei is het ultieme doel.


Onze missie

StartDock omarmt werksfeer 2.0: namelijk een gezonde balans tussen werk en leven, met een fantastische werksfeer. Wij bouwen samenwerkende communities op basis van de fundamenten als groei, vriendschap, complementariteit en ondernemerschap. We bereiken dit door een perfecte werkomgeving te creëren voor startups, freelancers en onafhankelijk professionals.

Onze visie

StartDock maakt een globaal netwerk van lokale communities, waar ondernemende leden de drang voelen om elkaar te helpen. De combinatie van complete bedrijven op elke locatie vormt gedreven teams van jonge en ambitieuze ondernemers die wereldwijde connecties hebben. StartDock faciliteert de ideale werkomgeving om de moeilijkste fase in bedrijvigheid door te komen, namelijk de startup-fase.

 

Thom Wernke

Co-founder

 

Renko de Vries

Community Manager

 

Stephan van Eken

Co-founder

 

Karin Ribberink

Event Manager

 

Johan Assink

Co-founder

 

Rob Swagten

Account Manager

Onze geschiedenis

Groei is het ultieme doel.


Mensen vragen vaak “Hoe zijn jullie op het idee gekomen om een coworking space in het hart van Amsterdam te starten?”. We hebben een overzicht van onze geschiedenis voor jullie op een rijtje gezet:

Vanwege de groei is StartDock coworking op zoek naar een tweede locatie. Heb jij de gouden tip voor een waanzinnig pand in Amsterdam? Voel je vrij contact met ons op te nemen!

De eerste 300m2 van het pand aan de Herengracht was gevuld. Vanaf nu kon StartDock aan de slag gaan met de overige 300m2 van het pand. Het coworking concept van StartDock groeit erg hard.

We openden de eerste 300m2 van StartDock coworking aan de Herengracht in Amsterdam. Het doel: voor juni 2016 de 300m2 gevuld hebben, zodat we snel de overige 300m2 van het gebouw konden verhuren.

Jonge studenten en ondernemers Johan Assink, Carsten van Eken, Stephan van Eken, Thom Wernke en Jan Hein de Wilde kenden elkaar van Faculty Association EOS, een studentenvereniging van de Social Sciences faculteit aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. De vijf studenten stonden op een gegeven moment in de bar en discussieerden: “Goed, we hebben allemaal ons eigen bedrijf, alleen geen kantoor. Hoe fantastisch zou het zijn als we een gebouw op een centrale locatie in Amsterdam weten te vinden, dat we kunnen vullen met startups zoals wij zelf die allen hun netwerk, middelen en kennis delen?”