Contact Informatie:

Adres: Herengracht 420, 1017BZ, Amsterdam.

Tel: +31 20 210 1280

E-mail: info@startdock.nl

StartDock omarmt werksfeer 2.0: namelijk een gezonde balans tussen werk en leven, met een fantastische werksfeer. Wij bouwen samenwerkende communities op basis van de fundamenten als groei, vriendschap, complementariteit en ondernemerschap. We bereiken dit door een perfecte werk omgeving te creëren voor startups, freelancers en onafhankelijk professionals.

StartDock maakt een globaal netwerk van lokale communities, waar ondernemende leden de drang voelen om elkaar te helpen. De combinatie van complete bedrijven op elke locatie vormen gedreven teams van jonge en ambitieuze ondernemers die wereldwijde connecties hebben. StartDock faciliteert de ideale werkomgeving om de moeilijkste fase in bedrijvigheid door te komen, namelijk de startup-fase.

Onze Geschiedenis


Mensen vragen vaak “Hoe zijn jullie op het idee gekomen om een coworking space in het hart van Amsterdam te starten?”. We hebben een overzicht van onze geschiedenis voor jullie op een rijtje gezet:

Vandaag de dag

Vanwege de groei is StartDock coworking op zoek naar een tweede locatie. Heb jij de gouden tip voor een waanzinnig pand in Amsterdam? Voel je vrij contact met ons op te nemen!

1 april 2016

De eerste 300m2 van het pand aan de Herengracht was gevuld. Vanaf nu kon StartDock aan de slag gaan met de overige 300m2 van het pand. Het coworking concept van StartDock groeit erg hard.

1 januari 2016

We openden de eerste 300m2 van StartDock coworking aan de Herengracht in Amsterdam. Het doel: voor juni 2016 de 300m2 gevuld hebben, zodat we snel de overige 300m2 van het gebouw konden verhuren.

Mid 2015

Jonge studenten en ondernemers Johan Assink, Carsten van Eken, Stephan van Eken, Thom Wernke en Jan Hein de Wilde kende elkaar van Faculty Association EOS, een studentenvereniging van de Social Sciences faculteit aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. De vijf studenten stonden op een gegeven moment in de bar en discussieerden: “Goed, we hebben allemaal ons eigen bedrijf, alleen geen kantoor. Hoe fantastisch zou het zijn als we een gebouw op een centrale locatie in Amsterdam weten te vinden, die we kunnen vullen met startups zoals wij zelf die allen hun netwerk, middelen en kennis delen?”

StartDock Team