Westplein 12, Rotterdam.

Ons monumentaal-klassieke pand met eigen parkeerplaats is gelegen in het Scheepvaartkwartier, in de Veerhaven. Hier bevinden zich doorgaans zeer vermogende particulieren en bedrijven, waar wij als coworking space een graag geziene vreemde eend in de bijt zijn.

Deze statige, gezellige en inspirerende locatie ligt op loopafstand van cafés, een supermarkt en het openbaar vervoer. Binnen hebben we een hechte coworking community van bedrijven, die uiteenlopend gespecialiseerd zijn en elkaar helpen om te groeien tot ongekende hoogtes.


Boek een rondleiding

Onze werkplek op Westplein


Westplein 12 is prachtig. Dit is niet alleen maar onze mening, we worden hierin gesteund door de Nederlandse Staat. Westplein 12 is namelijk een rijksmonument en dat is ‘een bouwwerk die van algemeen belang is vanwege haar schoonheid’.

Het Scheepvaartkwartier is een van de weinige gebieden in Rotterdam dat tijdens de tweede wereldoorlog niet is gebombardeerd en daarom heeft de hele wijk een indrukwekkend oud-Nederlandse uitstraling. De hele straat staat vol met imposante villa’s waardoor je bij binnenkomst het gevoel krijgt alsof je iets heel belangrijks gaat doen. In de oorlog huisde de Duitse havencommandant aan Westplein 12 en daarna werd het gebouw ondermeer gebruikt door het Korps Mariniers.

Nu is het Westplein vooral een levendige buurt met verschillende cafeetjes. Het ligt dicht bij het openbaar vervoer en achter ons gebouw hebben we een parkeerplaats.

community

Pascalle Huisman

Community Manager


Adres

Westplein 12-14
3016BM, Rotterdam
Nederland

Beschikbare werkplekken

We kunnen onze werkplekken op jouw werkstijl afstemmen.


Voorzieningen

Gebruik wat jij nodig hebt.


Gedeelde werkruimte

High speed internet

Onbeperkt koffie & thee

Jouw eigen toegangscode

Office Space + Large Desks

24/7 Toegang

Vergaderruimte toegang

Bedrijfsregistratie

Printer


Andere locaties

Bekijk onze kantoorruimtes.


Verkrijg prijzen en beschikbaarheid

Boek een rondleiding