Singel 126, Amsterdam.

Onze coworking ligt op slechts een steenworp afstand van het Centraal Station van Amsterdam en de Dam, en bevindt zich aan een van de beroemde grachten van de stad. Het is een ideale keuze voor bloeiende bedrijven. Ervaar de bruisende mix van residentiële en commerciële ruimtes rond onze Singel-locatie in het stadscentrum van Amsterdam.


Boek een rondleiding

Onze werkplek aan de Singel.


Dit monumentale pand uit de 18e eeuw staat in Amsterdam bekend als het voormalige hoofdkantoor van Centraal Beheer. Tussen 1905 en 1970 fungeerde het als kantoor van deze verzekeringsbank. Vóór die tijd waren het oorspronkelijk drie woonhuizen, maar in 1916 werden ze samengevoegd tot één kantoorgebouw. Het pand wordt gekenmerkt door de prachtige ontwerpen en schilderijen van Jacob Buys op de bel-etage. Bovendien straalt de ruime marmeren hal een paleisachtige grandeur uit. De bovenverdiepingen zijn recentelijk gerenoveerd en bieden een lichte en ruime ambiance. Tot slot beschikt de locatie over een groot dakterras met uitzicht over de grachtengordel van Amsterdam

De Singel is een van onze luxere locaties en biedt een inspirerende omgeving voor start-ups, scale-ups en freelancers op zoek naar een werkplek of kantoorruimte. Daarnaast biedt de locatie verschillende monumentale vergaderruimtes.

Yanna van der Bijl

Community Manager


Adres

Singel 126
1015 AE, Amsterdam
Nederland

Beschikbare werkplekken.

We kunnen onze werkplekken op jouw werkstijl afstemmen.


Voorzieningen

Gebruik wat jij nodig hebt.


High speed internet

Toegang alle gedeelde ruimtes

Phone Boots

Onbeperkt koffie & thee

Unieke Vergaderruimtes

24/7 Toegang

Community Events

Bedrijfsregistratie

Post en pakket verwerking

Toegang StartDock locaties

CO2 Gecompenseerd

Flexibele contracten


Andere locaties

Bekijk onze kantoorruimtes.


Verkrijg prijzen en beschikbaarheid

Boek een rondleiding