Prins Hendrikkade 21, Amsterdam.

Onze coworking space vind je op de meest centrale locatie van Amsterdam aan de Prins Hendrikkade en op maar 100 meter afstand van Amsterdam Centraal station. Vanaf deze locatie heb je een prachtig uitzicht op Amsterdam Centraal & de Prins Hendrikkade en zijn er meerdere voorzieningen in de buurt aanwezig zoals een groot Q-park, winkels, hotels, restaurants en verschillende middelen voor openbaar vervoer zoals trein, metro en tram. Binnen dit kantoor vind je een ondernemers community, waarin verschillende expertises samenkomen en we elkaar helpen te groeien.


Boek een rondleiding

Onze werkplek aan de Prins Hendrikkade.


In de 19e eeuw is dit monumentale pand, ook wel het Mercurius gebouw genoemd, gebouwd. Van oorsprong is dit gebouw bedoeld als winkelpassage, waarin ook een hotel aanwezig was. Het gebouw is voor een korte periode een spiritueel centrum geweest en is uiteindelijk een kantoorgebouw geworden. Vanaf 2021 is dit pand de thuishaven van StartDock Coworking geworden zodat ondernemers op de meeste centrale plek in Amsterdam hun onderneming kunnen laten groeien!

In onze coworking space bieden we werkplekken en vergaderruimtes aan verschillende ondernemers. Van freelancer tot de wat meer ervaren ondernemer, van de innovatieve start-up tot de gevestigde scale-up, iedere ondernemer die groei ambieert is van harte welkom op onze prachtige locatie.

De ondernemers op deze locatie doen graag een kopje koffie in de gezellige huiskamer of drinken samen een drankje op het zonnige dakterras, waarbij ze genieten van een prachtig uitzicht over de stad. In onze coworking space delen we kennis, kunde en netwerk met elkaar. Hiervoor organiseren wij wekelijks events zodat ondernemers samenkomen en jij jouw bedrijf kunt laten groeien.

Rein van Dijk

Community Manager


Adres

Prins Hendrikkade 21-E
1012 TL, Amsterdam
Nederland

Kom je met de auto? Profiteer dan van deze parkeerdeal exclusief voor gasten van StartDock. Met een reservering ben je verzekerd van een parkeerplaats.

Beschikbare werkplekken.

We kunnen onze werkplekken op jouw werkstijl afstemmen.


Voorzieningen

Gebruik wat jij nodig hebt.


High speed internet

Toegang alle gedeelde ruimtes

Phone Boots

Onbeperkt koffie & thee

Unieke Vergaderruimtes

24/7 Toegang

Community Events

Bedrijfsregistratie

Post en pakket verwerking

Toegang StartDock locaties

CO2 Gecompenseerd

Flexibele contracten


Andere locaties

Bekijk onze kantoorruimtes.


Verkrijg prijzen en beschikbaarheid

Boek een rondleiding