Herengracht 420, Amsterdam.

Onze coworking space aan de Herengracht ligt op steenworp afstand van het Koningsplein, direct tegen de Leidsestraat aan. Buiten leeft de stad, maar binnen hangt rust waarin hard gewerkt kan worden door de bijna honderd ondernemers.


Boek een rondleiding

Onze werkplek aan de Herengracht.


De grote zware kluis in de kelder verraadt de identiteit van de originele bewoners van dit pand. Waar ooit stapels bankbiljetten, diamanten en relikwieën van onschatbare waarde van de klanten van de ABN-AMRO lagen, staat nu een Chesterfield bank en een voetbaltafel. We hebben een ietwat andere invulling van onze ruimtes gevonden dan oorspronkelijk de bedoeling was. De parmante look en feel van het gebouw hebben we behouden, inclusief kroonluchter, de stoffige oorspronkelijke populatie hebben we vervangen door kleurrijke levendige ondernemers.

Op de Herengracht zitten voornamelijk beginnende ondernemers, freelancers en kleine startups. De saamhorigheid is hoog en de huiskamer zit altijd vol tijdens de gezamenlijke lunch. Er wordt veel kennis gedeeld, informeel of via de interne evenementen. Iedereen is bereid om te geven, dus als het een keer tijd is om te nemen staat er altijd een kundige ondernemer voor je klaar.

coworking

Anouk Duba

Community Manager


Adres

Herengracht 420
1017 BZ, Amsterdam
Nederland

Beschikbare werkplekken.

We kunnen onze werkplekken op jouw werkstijl afstemmen.


Voorzieningen.

Gebruik wat jij nodig hebt.


High speed internet

Toegang alle gedeelde ruimtes

Phone Boots

Onbeperkt koffie & thee

Unieke Vergaderruimtes

24/7 Toegang

Community Events

Bedrijfsregistratie

Post en pakket verwerking

Toegang StartDock locaties

CO2 Gecompenseerd

Flexibele contracten


Andere locaties.

Bekijk onze kantoorruimtes.


Verkrijg prijzen en beschikbaarheid

Boek een rondleiding