Onze kernwaarden.

Samen bouwen wij een community.


Hier geloven we in en staan we voor. Wij dragen onze kernwaarden uit bij StartDock.


Ondernemend

Werkplezier

Groei

Impact

We weten van aanpakken.

StartDock is een bedrijf dat houdt van samenwerken met een ondernemende visie en dat zie je elke dag terug in hoe we met elkaar en onze Dockers omgaan. Ons team is proactief ingesteld en speelt in op verbeteringen en nieuwe kansen. Heb je een goed idee? Maak het realiteit. Zo krijgt iedereen de ruimte om eigen initiatieven te ontplooien binnen StartDock. Zo maken we van StartDock een sterke onderneming en kunnen we onze Dockers en communities bieden wat ze nodig hebben om te groeien.


Virtual Office 1
stagecollega
vacature

Speel het voor elkaar.

Samen groeien en iedere dag je doelen behalen, dat doen we met een glimlach. Dat begint bij een inspirerende werkplek en een uitdagende baan, maar ook een team dat je iedere dag helpt het onderste uit de kan te halen. We zorgen voor een fijne sfeer op de werkvloer waar veel gelachen mag worden en we organiseren community- en bedrijfsevents om het werkplezier voor zowel het team als de Dockers te vergroten. Samen werken en plezier maken, bij StartDock kan het.


Één voor allen, allen voor één.

StartDock is een ambitieus team dat graag groots droomt. Iedere dag zetten we de volgende stap richting groei, want waar het bedrijf groeit, zo ook het team en onze Dockers. We zijn betrokken en ondersteunen elkaar omdat we weten dat we samen sterk zijn: één voor allen, allen voor één. Als team zorgen we ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen, zowel op persoonlijk als zakelijk gebied, want wat je aandacht geeft groeit.


Telefoonservice staand

Maak het verschil.

Met StartDock doorbreken we als coworking space de traditionele concepten van de werkplek. En zelfs binnen het vakgebied van coworking spaces is StartDock een tikkeltje anders dan de rest. We maken het verschil door onze community onderdeel te maken van onze identiteit en zorgen ervoor dat binnen de wanden van StartDock, iets magisch kan gebeuren. Dit is hoe we impact maken, door vooruitstrevend te denken met geloof in wat we doen.Wat onze Dockers zeggen over ons.

Prijzen en beschikbaarheid opvragen.

Boek een rondleiding