FAQ

Coworking

Bij StartDock vind je een flinke mix aan bedrijven. We huisvesten veel jonge bedrijven uit bijvoorbeeld de tech en e-commerce sector, maar je vindt bij ons ook marketingbureaus en accountants. We zien vooral graag bedrijven groeien bij StartDock. We zijn erg benieuwd wat jij doet en weten zeker dat ook jij bij StartDock past!

Op alle locaties van StartDock kun je met een dagpas een dagje komen werken. Een dagpas is makkelijk online te bestellen en kost €19,95 excl. btw. Klik hier om direct een dagpas te bestellen.

Zeker, StartDock is voor huurders 24/7 toegankelijk. Je kunt dus ook in de avonden of in het weekend terecht (al adviseren we dit niet te vaak te doen!). Dagpassen en memberships zijn helaas enkel beschikbaar tijdens kantooruren. Voor Flexible Desk abonnementen is 24/7 toegang als extra optie verkrijgbaar.

Natuurlijk, we hebben op iedere locatie comfortabele en ruime phone booths waar je in alle rust jouw video call of telefonische afspraak kan hebben.

Nee! Voor de genoemde prijzen kun je bij ons aan de slag, let alleen wel op dat de prijzen exclusief btw zijn.

Virtual offices

Jazeker! Een virtueel kantoor bij ons is voldoende voor het opzetten van je bedrijf of voor het wijzigen van je zakelijk adres. De KvK hanteert twee soorten zakelijke adressen,  namelijk; het vestigingsadres en het postadres. Ons virtuele kantoor dekt beide type adressen, waardoor het een goed alternatief is voor een fysiek kantoor. Het is natuurlijk ook mogelijk om met een virtueel kantoor op locatie te werken. Wij bieden al onze huurders graag de complete StartDock ervaring, dus kom gerust langs!

Nee, wij mogen je hierbij helaas niet helpen. Een van onze partners zou hier mogelijk wél bij kunnen helpen. Dus mocht je hier interesse in of behoefte aan hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Wij streven ernaar om je virtuele kantoor binnen 48 uur op te zetten, zodat wij je zo snel mogelijk kunnen verwelkomen in onze community!

Voor de registratie van twee of meerdere entiteiten op ons adres, bieden wij 50% korting aan op de huurprijs van iedere tweede, derde, vierde etc. entiteit die je op ons adres registreert. Hierbij wordt er één entiteit gekozen tot hoofdentiteit waar de normale huurprijs wordt betaald. Om in aanmerking te komen voor deze korting, is het vereist dat de entiteiten zijn gekoppeld aan elkaar via aandelen, UBO(‘s) en/of directeurs.

Om je contract op te kunnen stellen, hebben wij informatie nodig over jou en je bedrijf. Hieronder hebben wij de belangrijkste en verplichte informatie samengevat:

  • Informatie contactpersoon (naam, email, telefoonnummer)
  • Bedrijfsinformatie (naam, email, beschrijving, telefoonnummer)
  • Natuurlijke personen/ UBO(‘s) of Directie (naam, email, telefoonnummer)
  • Hierbij ook persoonlijke informatie van de natuurlijke personen (naam, nationaliteit, geboortedatum, land van herkomst, gender)
  • Identificatie van de natuurlijke personen (type identificatie, uitgever van identificatie (land), scan of foto van de voorkant van het identificatiedocument (alleen .jpg, .jpeg of.png, dus geen PDF).
  • Adres informatie van de natuurlijke personen (woonadres, stad, postcode en land)

Vergaderzalen

Bij StartDock vinden wij het belangrijk dat we samen groeien en doelen behalen. Dit doen wij dan ook door ervoor te zorgen dat alle faciliteiten voor jouw vergadering klaar staan. Jouw gasten worden ontvangen met een glimlach, begeleidt naar de zaal en geholpen met het opstarten. Ons personeel staat tijdens de boeking voor jullie klaar, zodat jullie je volledig kunnen focussen op de vergadering.

Bij StartDock bieden wij verschillende catering mogelijkheden aan naar jullie wens. Wij begrijpen ook dat er soms andere eisen zijn. Het meenemen van eigen eten en drinken is dan ook mogelijk tegen een kleine vergoeding:

Niet-alcoholisch: €3 p.p.

Alcoholisch: €5 p.p

Hapjes: €5 p.p.

Diner/lunch: €5 p.p

Wij vinden het bij StartDock belangrijk om mee te denken en te zoeken naar de juiste oplossing. Als onverwachts een vergadering niet door kan gaan, helpen wij graag naar het vinden van een passende oplossing. Helaas is dit niet altijd mogelijk en hanteren wij de volgende annuleringsvoorwaarden:

  • Bij annulering drie weken voor de reserveringsdatum wordt 25% van de opgegeven prijs in rekening gebracht.
  • Bij annulering twee weken voor de reserveringsdatum wordt 50% van de opgegeven prijs in rekening gebracht
  • Bij annulering tot één week voor de reserveringsdatum wordt 75% van de opgegeven prijs in rekening gebracht.
  • Bij annulering na één week voor aanvang van het evenement wordt 100% van de prijs van het aanbod + de kosten van catering en extra faciliteiten in rekening gebracht.

De kosten voor de vergadering hoeven niet meteen betaald te worden. Na afloop van de vergadering worden de kosten gefactureerd. Deze factuur kan betaald worden door middel van iDeal, bankoverboeking of credit card. Het is niet mogelijk om meteen na de boeking af te rekenen bij de receptie.

Wij snappen dat er tijdens een vergadering meer nodig is dan alleen een ruimte. Daarom bieden wij verschillende cateringsmogelijkheden aan, zoals koffie/thee, lunch en snacks. Daarnaast kunnen wij de ruimte voorzien van een TV, flip-over en andere vergaderbenodigdheden. Laat ons gerust weten wat je wensen zijn. We denken graag met jullie mee!