Word community member.

Ben je ondernemer en kom je graag in contact met gelijkgestemde ondernemers? Wil je ook omgeven worden door ondernemers met de juiste kennis en expertise? Wil je graag groeien met je bedrijf? Bij StartDock sta je er niet alleen voor. We bouwen iedere dag aan een unieke mix van gelijkgestemde ondernemers die elkaar versterken tijdens de uitdagende ondernemersreis. Meer weten? Neem contact met ons op.


Dit is wie wij zijn en wat wij belangrijk vinden. Onze brand promises zijn verweven in StartDock.


Community

Bij StartDock geloven we dat er een community nodig is om een bedrijf te laten groeien. We creëren coworking spaces waar ondernemers elkaar versterken door kennis, kunde en netwerk te delen.

De juiste werkplek

Een prettige werkplek in een bruisende werkomgeving. Dat is wat we de StartDock community bieden. Onze coworking spaces zijn zorgvuldig geselecteerd op locatie en identiteit.

Thuishaven

Als coworking space bieden we onze community nieuwe mogelijkheden en hulp bij het uitvoeren van ideeën. Wij zijn altijd op zoek naar een gezonde mix van ondernemers in onze coworking spaces.

Elke maand een relevant contact.

StartDock is een broedplek voor ondernemers, waar we ze helpen opstarten en groeien. We bieden ondernemers letterlijk de ruimte om de volgende stap te zetten. Op die manier leveren we een bijdrage aan een nieuwe generatie van succesvolle bedrijven, direct uit onze communities. Daarom staan we altijd voor je klaar om ondernemersvragen te beantwoorden en indien de behoefte zich voordoet, delen wij minimaal één keer per maand een relevante connectie met jou binnen ons netwerk.Wat onze Dockers over ons zeggen.

Verkrijg prijzen en beschikbaarheid.

Boek een rondleiding