Word community member.

Ben je ondernemer en kom je graag in contact met gelijkgestemde ondernemers? Wil je ook omgeven worden door ondernemers met de juiste kennis en expertise? Wil je graag groeien met je bedrijf? Bij StartDock sta je er niet alleen voor. We bouwen iedere dag aan een unieke mix van gelijkgestemde ondernemers die elkaar versterken tijdens de uitdagende ondernemersreis. Meer weten? Neem contact met ons op.


Dit is wie wij zijn en wat wij belangrijk vinden. Onze brand promises zijn verweven in StartDock.


Community

Bij StartDock geloven we dat er een community nodig is om een bedrijf te laten groeien. We creëren coworking spaces waar ondernemers elkaar versterken door kennis, kunde en netwerk te delen.

De juiste werkplek

Een prettige werkplek in een bruisende werkomgeving. Dat is wat we de StartDock community bieden. Onze coworking spaces zijn zorgvuldig geselecteerd op locatie en identiteit.

Thuishaven

Als coworking space bieden we onze community nieuwe mogelijkheden en hulp bij het uitvoeren van ideeën. Wij zijn altijd op zoek naar een gezonde mix van ondernemers in onze coworking spaces.

Elke maand een relevant contact.

StartDock is een broedplek voor ondernemers, waar we ze helpen opstarten en groeien. We bieden ondernemers letterlijk de ruimte om de volgende stap te zetten. Op die manier leveren we een bijdrage aan een nieuwe generatie van succesvolle bedrijven, direct uit onze communities. Daarom staan we altijd voor je klaar om ondernemersvragen te beantwoorden en indien de behoefte zich voordoet, delen wij minimaal één keer per maand een relevante connectie met jou binnen ons netwerk.


Dedicated Desk Small

Een werkplek en community die bij je past, of je geld terug.

Als huurder bij StartDock is er altijd een werkplek voor jou beschikbaar. En StartDock zal er alles aandoen om een werkplek te creëren die bij jou past. Mocht dit niet het geval zijn, en er binnen de proefperiode ontevredenheid ontstaan, dan bieden we je geld terug. Ook vind je bij ons altijd verse koffie en thee én koude drankjes na vier. Zo zorgen we ervoor dat jij genoeg energie hebt om de dag te beginnen en eindigen. Is er toch iets wat je mist? De Community Manager zorgt dan voor een gepaste oplossing!


Jouw expertise is zichtbaar binnen onze coworking space.

We zijn trots op onze Dockers en de kennis die ze bijdragen aan de StartDock community. We zorgen er daarom voor dat de expertise van onze fulltime huurders duidelijk zichtbaar is binnen het gebouw en onze communities. Zo kunnen andere Dockers gemakkelijk bij jouw bedrijf aankloppen voor informatie of een samenwerking, en kun jij ook terecht bij je mede-ondernemers!


Virtual Office 2

Jouw vraagstukken, bij de juiste ondernemers.

Bij StartDock werken we actief aan het aantrekken van de juiste expertise binnen onze community. Mis je een type expertise op jouw StartDock-locatie? Dan beloven wij actief op zoek te gaan naar een ondernemer die jou verder kan helpen.Wat onze Dockers over ons zeggen.

Verkrijg prijzen en beschikbaarheid.

Boek een rondleiding