Je nieuwe familie

Op Keizersgracht 482


StartDock is als je tweede thuis; een warme groep gelijkgestemde start-ups, die elkaar niet beconcurreren, maar juist een stap verder helpen in de lastigste periode als ondernemer: de start-up fase. Onze start-up-hub in hartje centrum Amsterdam bestaat uit een groep enthousiaste jonge ondernemers. Van websitebouwers tot growth hackers, van SEO-experts tot social media experts en van een accountant tot een juridisch specialist; StartDock huisvest een brede variatie aan startende ondernemers die allen één ding gemeen hebben: passie voor hun vak. Ben jij op zoek naar een warme startup community van jonge ondernemers? Sluit je dan aan!

Request a tour

Renko de Vries

Community Manager

REQUEST A TOUR

Location

Keizersgracht 482
1017EG, Amsterdam
Nederland

E-mail

info@startdock.nl

Phone

+31 20 2441 798Samenwerking

Binnen StartDock bestaat er geen concurrentie. De StartDock community werkt samen door kennis, expertise en netwerk met elkaar te delen.

We houden van samenwerken

Samen sterk.


Natuurlijk moet er ook gewerkt worden. Daarom zorgen wij ervoor dat jij je totaal kunt richten op je werk tijdens kantooruren. Snel internet, compleet verzorgde faciliteiten, prachtige vergaderruimtes en een werkmentaliteit tussen 9:00 en 18:00, zorgen voor de perfecte focus om jouw ondernemersdoelen te bereiken.

We houden van samen lunchen

Samen sterk.


Wij geloven er heilig in dat het belangrijk is om elkaar écht te leren kennen. Daarom nemen we iedere dag ruim een uur de tijd, om samen tijdens de lunch van alles met elkaar te bespreken. Volledig stressvrij en gemoedelijk, een door StartDock verzorgde gezamenlijke lunch. Mee-eten is niet verplicht, aanwezig zijn wordt absoluut wel gewaardeerd.Vriendschap

Wij geloven erin dat vriendschap ontzettend belangrijk is om een echte community te worden. “You alone can do it, but you can’t do it alone”!

We houden van een feestje

Samen sterk.


Wat is coworking zonder gezellige feestjes? StartDock biedt een goede balans tussen drie elementen: gezelligheid, hechtheid en hard werken. We combineren dit op onze StartDock boot, op onze driemaandelijkse themafeesten, en sluiten elke werkweek af met een ontspannen vrijmibo. Leef je droom met gelijkgestemde start-up founders en leer te genieten van werkdagen, zoals je gewend bent van vakantiedagen te genieten.Openheid

Wij streven ernaar de warmste startup community in Amsterdam te zijn en geloven dat openheid en bereikbaarheid de belangrijkste waarden zijn om de warmste omgeving voor groei van startups te zijn.

Upcoming events

Get to know each other.


StartDock bijna #1 coworking space ter wereld!

We hadden dit nooit durven dromen, toen we StartDock oprichtten: De #1 coworking space worden, in een wereldwijde competitie van de grootste coworking-website…


Read More

Eindelijk, het tweede StartDock-adres!

Op 1 januari 2016 werd ons bedrijf opgericht, op een prachtige locatie aan de Herengracht 420 in Amsterdam. De wens was bij de start van dit avontuur was…


Read More

Boek een rondleiding!

Wij nemen contact met je op.


Weet je nog niet welke werkplek het beste bij jou past? Schrijf je in voor een korte rondleiding door StartDock, waarbij je alle werkplekken, vergaderzalen en Dockers te zien krijgt!


Dit formulier verzamelt jouw naam en e-mailadres zodat we contact met je kunnen opnemen. Check onze privacy policy voor meer informatie.