Waarom een virtueel kantoor bij StartDock de beste keuze kan zijn voor uw bedrijf.

Wat is precies een virtueel kantoor en waarom kan dit uw bedrijf vooruit helpen? Lees het in dit artikel waarin dit uiteengezet wordt.

startdock

2 min
Steven Boere

Waarom een virtueel kantoor bij StartDock de beste keuze kan zijn voor uw bedrijf.

Succesvol ondernemen betekent de juiste balans vinden tussen bereikbaar zijn voor uw klanten, personeel en leveranciers en ruimte creëren voor creativiteit en ideeën. Soms kan dat evenwicht moeilijk te vinden zijn. Van een tafel in de hoek van je favoriete koffietent tot een gehuurd bureau in een gedeeld kantoor, het kan moeilijk zijn om een plek te vinden waar je je prettig voelt. In dit artikel bespreken we hoe een virtueel kantoor bij StartDock de perfecte oplossing kan zijn - geen reistijd, geen behoefte aan dure apparatuur of extra personeel en werken waar u maar wilt.

Waarom een virtueel kantoor ideaal is voor uw bedrijf.

virtual officeAls u op zoek bent naar een manier om kosten te besparen en toch eenprofessionele uitstraling voor uw bedrijf te behouden, kan een virtueel kantoor de ideale oplossing. Hier zijn enkele redenen waarom een virtueel kantoor de beste keuze kan zijn voor uw bedrijf:

1. U bespaart geld op overheadkosten.

Een kantoor huren kan duur zijn, en u zult ook moeten betalen voor zaken als nutsvoorzieningen, meubilair en conciërgediensten. Met een virtueel kantoor hoeft u alleen te betalen voor de diensten die u gebruikt, wat u veel geld kan besparen.

2. U kunt overal vandaan werken.

Met een virtueel kantoor bent u niet gebonden aan één locatie. U kunt werken vanuit huis, onderweg of zelfs vanuit een ander land als dat nodig is. Deze flexibiliteit is ideaal voor bedrijven die geen fysieke ruimte nodig hebben om te werken.

3. U krijgt toegang tot professionele diensten.

Als u een virtueel kantoor huurt, hebt u toegang tot professionele diensten zoals vergaderzalen en receptioniste zonder dat u die zelf hoeft in te huren. Dit kan uw bedrijf een meer gepolijste uitstraling geven en u helpen tijd en geld te besparen.

Wat u krijgt als u zich inschrijft bij StartDock.

Een virtueel kantoor is een geweldige manier om alle voordelen van een professioneel kantoor te krijgen zonder de bijbehorende kosten. Wanneer u zich inschrijft voor een virtueel kantoor, krijgt u toegang tot een verscheidenheid aan diensten die uw bedrijf soepel kunnen laten verlopen. Hier zijn een paar van de dingen die u kunt verwachten wanneer u zich aanmeldt voor een virtueel kantoor:

1. Een specifiek bedrijfsadres. 

Wanneer u zich inschrijft voor een virtueel kantoor, krijgt u een specifiek bedrijfsadres toegewezen. Dit kan worden gebruikt als postadres van uw bedrijf, en het geeft uw bedrijf een professionele uitstraling.

2. Postverwerking en telefoondiensten.

 Met een virtueel kantoor kunt u uw post laten verwerken en doorsturen naar waar u het nodig heeft. Dit is een geweldige manier om op de hoogte te blijven van uw correspondentie zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het beheer van fysieke post.

3. Toegang tot professionele vergaderzalen.

Als u vergaderingen of evenementen moet organiseren, bieden de meeste virtuele kantoren toegang tot professionele vergaderzalen. Dit kan een geweldige manier zijn om indruk te maken op klanten en partners zonder zelf ruimte te hoeven huren.

4. Telefoondiensten.

Veel virtuele kantoren bieden een receptioniste, wat zeer nuttig kan zijn bij het beheren van inkomende gesprekken en vragen. Iemand beschikbaar hebben om telefoontjes te beantwoorden en ze op de juiste manier te routeren kan een hoop stress van uw bord halen.

Waarom een adres bij StartDock uw klanten zal aanspreken.

virtual officeEen fysieke kantoorruimte kan een grote overhead kosten voor een klein bedrijf, en een virtueel kantoor kan helpen om deze kosten te verminderen. Een virtueel kantoor kan uw bedrijf ook een professioneler imago geven, en kan het gemakkelijker maken om klanten aan te trekken.

Hier zijn enkele redenen waarom een adres bij StartDock uw klanten zal aanspreken:

  1. Wij bieden een toplocatie in het hart van het financiële district van Amsterdam en Rotterdam.
  2. Wij bieden een prestigieus bedrijfsadres dat uw bedrijf een boost geeft.
  3. Ons team kan u administratieve en secretariële ondersteuning bieden, zodat u zich kunt richten op het runnen van uw bedrijf.
  4. Onze vergaderzalen en evenementenruimte zijn beschikbaar voor gebruik wanneer u ze nodig hebt, zodat u klanten kunt ontvangen of evenementen kunt organiseren zonder de kosten van het huren van extra ruimte.
  5. We hebben diensten die kunnen zorgen voor uw behoeften, zodat u zich kunt concentreren op de groei van uw bedrijf.

Hoe te registreren bij StartDock.

Ervan uitgaande dat u een bedrijf start vanaf nul, zijn er een paar belangrijke dingen die je nodig hebt om op te starten: kantoorruimte, internet, telefoonlijn, misschien een aantal meubels en zeker een aantal klanten. Maar wat als we u vertellen dat er een manier is om al deze dingen te krijgen zonder de bank te breken? Dat klopt - een virtueel kantoor kan de beste keuze zijn voor uw bedrijf!

Als u niet bekend bent met het concept, een virtueel kantoor is in feite een online dienst die u voorziet van alle middelen en tools die u nodig hebt om uw bedrijf te runnen, zonder de fysieke overhead. U kunt uw post laten doorsturen naar een virtueel adres, gebruik maken van een professionele antwoordservice en zelfs vergaderingen en conferentiegesprekken houden in een virtuele vergaderruimte. En het mooiste is dat het meestal veel goedkoper is dan het huren of leasen van traditionele kantoorruimte.

Hoe zet u een virtueel kantoor op? De eerste stap is het vinden van een gerenommeerde provider - StartDock is hierin een goede optie! Zodra u een provider hebt gevonden die u vertrouwt, is de volgende stap het registreren voor een account. Dit vereist meestal alleen basis contactgegevens en betalingsinformatie. Zodra uw account is ingesteld, hebt u toegang tot alle functies en middelen die de gekozen provider biedt.

Waarom zou u een virtueel kantoor kiezen in plaats van een traditioneel kantoor? Daar zijn genoeg redenen voor! Ten eerste is het betaalbaarder. U hoeft zich geen zorgen te maken over het betalen van huur of nutsvoorzieningen voor een ongebruikte ruimte.

Neem dus nu contact op met ons en we zorgen dat uw virtuele kantoor binnen 24 uur is opgezet.

 

Kom in contact

Verkrijg prijzen en beschikbaarheid.