Waarom is StartDock mijn plek?

Wouter loopt stage bij StartDock, maar wie is Wouter en waarom heeft hij voor StartDock gekozen?

vacature

Wouter loopt stage bij StartDock, maar wie is Wouter en waarom heeft hij voor StartDock gekozen?

2 min
Wouter Peters

Mijn persoonlijke raakvlakken met StartDock

Ik ben Wouter Peters, 24 jaar oud en student Facility Management op de Hogeschool Rotterdam. In mijn zoektocht naar een gaaf en jong stagebedrijf kwam ik uit bij StartDock. Bij het opzoeken van meer informatie over het bedrijf werd ik enthousiast. Een aantal punten spraken mij hier heel erg in aan. De grootste persoonlijke voordelen voor mij waren het netwerk wat je opbouwt tijdens de stageperiode, verder kom je binnen StartDock in aanraking met ondernemerschap vanuit de Dockers (zo noemen wij onze huurders)  en is er diversiteit tijdens de werkdagen binnen de organisatie, elke dag heb je contact met verschillende Dockers en collega’s. Ook ben je elke dag bezig met verschillende taken. De laagdrempelige cultuur die heerst in de community zorgt ervoor dat iedereen op zijn/haar gemak is.

internWaarom StartDock?

De kenmerken van StartDock en mijn studierichting (Facility Management) maken dat dit een passende stage voor mij is. Voor mijn onderzoek zoom ik in op het stimuleren van productiviteit binnen de kantoren van StartDock. Dit sluit aan bij de opleiding en heeft een positieve invloed op de dienstverlening van StartDock. Voor het onderzoek krijgen we veel ruimte en zijn de collega’s bereid om ons te helpen. Als stagiaires krijgen we ook de vrijheid om onze eigen projecten te starten, denk bijvoorbeeld aan: meehelpen in het design van chocoladerepen en truien of het leveren van een bijdrage in de marketingtaken.

Samenvattend; mijn persoonlijke ervaring is dat je als stagiaire bij StartDock ben echt een verlengde/toegevoegde waarde van het team bent.

Wil je meer weten?

Zoek je een stagebedrijf waar je wordt gewaardeerd en waar je je thuis voelt? Wil je meer weten over dit toffe bedrijf, check onze instagram, de website of vul dit formulier in als je meer wilt weten!

Kom in contact

Verkrijg prijzen en beschikbaarheid.