Waarom is StartDock mijn plek?

Pim loopt stage bij StartDock, maar wie is Pim en waarom heeft hij voor StartDock gekozen?

2 min
Pim Daalder

Wie ben ik

Mijn naam is Pim Daalder, ik ben 24 jaar oud en kom uit Rotterdam. Al heel mijn leven woon ik in het prachtige Rotterdam, waar ik een onwijs leuk studentenleven leid. Daarnaast ben ik een ondernemende young professional die zich als facilitair manager verder wil ontwikkelen. Op dit moment studeer ik facilitair management aan de Hogeschool Rotterdam. Persoonlijk denk ik dat mijn kwaliteit ligt in het koppelen van (jeugdig) enthousiasme aan het realiseren van resultaat!

Stage lopen bij StartDock

Voor mijn 3de jaars management stage ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat overeenkomt met mijn interesse met betrekking op duurzaamheid, kernwaarde en mogelijkheden biedt. Daarnaast wilde ik graag betrokken worden bij alle niveaus van een organisatie (zowel operationeel als tactisch en strategisch). Dit zijn ook de taken die mij aanspreken in mijn studie. 

stageNa een tijdje op zoek te zijn geweest, kwam ik StartDock tegen. Een jong fris bedrijf wat zich bezighoudt met het ondernemerschap, het community gevoel en het bieden van kansen. StartDock biedt de mogelijkheid aan stagiaires aan om zich verder te ontwikkelen tot volwaardige professionals. Dit wordt gedaan door middel van hoofdprojecten zoals: het ontwerpen van StartDock merchandise truien, ontwikkelen van een duurzame bedrijfscultuur en het hosten van events.

Voor mijn onderzoek heb ik de mogelijkheid gekregen om StartDock te helpen met het behalen van het B Corp certificaat. Als facilitair manager is het van belang om de huidige trends en ontwikkelingen op de markt in de gaten te houden. Het B Corp certificaat is een certificaat dat aangeeft dat een bedrijf zich mag representeren als groene organisatie. Met mijn onderzoek zal ik me bezighouden met het inkopen van duurzame producten. 

StartDock biedt voor iedere stagiaire de mogelijkheid om een aansluitend onderwerp te kiezen voor zijn/haar onderzoek, dat gerelateerd is aan je studie. Daarnaast is er de mogelijkheid om deel te nemen aan projecten voor marketing, sales en events. 

StartDock is een organisatie met een warme bedrijfscultuur die kansen biedt voor stagiaires. Elke vrijdag hebben we een gezellige borrel op kantoor met de huurders samen waarbij er veel wordt gelachen. Ik voel me hier thuis!

Meer weten?

Wil jij je thuis voelen met een gezellig team en zie jij jezelf hier stage lopen? Check dan onze instagram of onze website of vul dit formulier in als je meer wilt weten!

Kom in contact

Verkrijg prijzen en beschikbaarheid.