Het welzijn op de eerste plek gezet.

Daarom heeft mede-oprichter van StartDock Stephan van Eken, in goed overleg, besloten dat hij zijn werkzaamheden zal beëindigen. Hij laat de regie met volle vertrouwen over aan zijn co-founders Johan Assink en Thom Wernke. Stephan licht zijn keuze graag toe.

5 min
StartDock

‘Het welzijn op de eerste plek gezet.’

Daarom heeft mede-oprichter van StartDock Stephan van Eken, in goed overleg, besloten dat hij zijn werkzaamheden zal beëindigen. Hij laat de regie met volle vertrouwen over aan zijn co-founders Johan Assink en Thom Wernke. Stephan licht zijn keuze graag toe:

Stephan: “Vanaf de start van ons bedrijf heb ik samen met het team hard gewerkt aan een werkomgeving waar ondernemers samen elkaars dromen kunnen waarmaken. Dit volgens het motto: ‘It takes a community to grow a company’. Wat krijg ik een energie van het creëren van een ondernemers community op de meest gave locaties! En ook nog eens werken met de leukste klanten van de wereld, namelijk ondernemers. Samen met Johan, Thom en het hele StartDock team hebben we iets ongelofelijks opgebouwd waar ik beretrots op ben. Wij hebben een sterke organisatie neergezet, een flinke groei doorgemaakt, successen gevierd maar ook elkaar gesteund in moeilijke tijden. Deze periode van ondernemerschap heeft mij veel mooie ervaringen gebracht, maar uiteindelijk ook mijn gezondheid geraakt. Met professionele hulp ben ik mijn situatie beter gaan begrijpen en heb ik daarom één van de moeilijkste keuzes tot nu toe gemaakt: Ik heb samen met StartDock besloten om mijn werkzaamheden te beëindigen. Ik heb mijn welzijn op de eerste plek gezet.

Ik wil iedereen uit mijn netwerk enorm bedanken voor de samenwerkingen, het vertrouwen en de steun in de afgelopen zes jaar. Het was een enorme eer om voor al onze klanten de leukste werkplek van Amsterdam en Rotterdam te mogen realiseren! StartDock staat als een huis en ik twijfel er niet over dat StartDock ook na mijn vertrek een gezond en groeiend bedrijf zal blijven. Ik zal mij dit jaar vooral op mijzelf richten en daarna weer een mooi avontuur opzoeken.”

Thom: “Wij hebben Stephan de afgelopen jaren zien worstelen met zijn gezondheid. Waar we rationeel begrijpen dat dit voor hem de beste keuze is, is het voor onze collega’s, onze klanten en voor StartDock een aderlating dat Stephan niet meer actief zal zijn bij StartDock. Zijn onuitputtelijke enthousiasme, enorme dosis kennis en gevoel voor gastvrijheid en dienstverlening zijn absolute steunpilaren in het succes van StartDock. Dat gaan we missen, maar ik gun hem als vriend vooral een gezond leven. Stephan laat gelukkig een stabiel groeiend bedrijf achter, dat Johan en ik met onze fantastische team van collega’s zullen laten doorgroeien richting onze Big Hairy Audacious Goal: 10.000 Dockers helpen met hun groei-ambities!”

Johan: “Als ik aan Stephan denk, denk ik aan iemand die altijd het beste met anderen voor heeft. Vanuit die gedachte kan ik alleen maar respect opbrengen voor zijn keuze om nu voor zichzelf en zijn gezondheid te gaan. Zijn betrokkenheid, mensenkennis, gevoel voor details, “can do” mentaliteit en enthousiasme zullen gemist gaan worden binnen het team naast dat ik hem als vriend en collega zal gaan missen. StartDock zal, ook wanneer Stephan het schip heeft verlaten, blijven doorgroeien naar ons doel van 10.000 Dockers in 2028 wat alleen maar mogelijk is door het geweldige team dat Stephan mede heeft opgebouwd in de afgelopen 6 jaar.”

De foto bij dit bericht is gemaakt tijdens de opstartfase van de Prins Hendrikkade locatie. Één van de laatste momenten waar het driekoppige bestuur, op de StartDock manier, samen flink aan het brainstormen waren over de toekomst van StartDock.

Kom in contact

Verkrijg prijzen en beschikbaarheid.