Coworking community StartDock helpt huurders met thuiswerkplek

Werkplekverhuisregeling vooral voor eenpitters en kleine bedrijven een belangrijke steun in de rug. Coworkers krijgen kantoorwerkplek gratis thuisbezorgd met optie voor ergonomische upgrade

Coworking community StartDock helpt huurders met thuiswerkplek

1 min
Thom Wernke

Werkplekverhuisregeling vooral voor eenpitters en kleine bedrijven een belangrijke steun in de rug

Coworkers krijgen kantoorwerkplek gratis thuisbezorgd met optie voor ergonomische upgrade

Amsterdam, 18 maart 2020– Coworking community StartDock – een serviced office provider met vestigingen in Amsterdam en Rotterdam – biedt alle huurders in de community de mogelijkheid hun werkplek kosteloos te verplaatsen van de werkplek in het StartDock-kantoor naar hun huisadres. Aanleiding is de overheidsmaatregel tot thuiswerken als gevolg van de wereldwijde Corona-uitbraak.

Alle coworkers in de community krijgen het meubilair gratis thuisbezorgd en hebben de mogelijkheid te kiezen voor het reguliere meubilair van de StartDock-locatie of een werkplek van Fleksdesk.nl met wie StartDock een samenwerking heeft. Fleksdesk.nl is verhuurder van ergonomische zit-sta bureaus. De bureaus worden tot aan de voordeur van de huurders geleverd om fysiek contact te beperken. De werkplek-verhuisregeling blijft in stand totdat de thuiswerkmaatregel door de overheid wordt ingetrokken. Op dat moment zullen StartDock en Fleksdesk.nl het meubilair weer kosteloos terugbrengen naar de StartDock-locaties.

Uit een intern onderzoek door StartDock bleek dat de meeste huurders thuis geen, of geen goede, werkplek hebben. De coworking community wil met dit aanbod - juist in deze periode waarin voor velen geldt dat ook hun business hard wordt geraakt – zijn huurders een steuntje in de rug geven door hen juist nu te faciliteren met een goede en comfortabele werkplek.

Thom Wernke, founder & CEO StartDock: ”Onze huurders kiezen voor ons concept omdat ze graag samenwerken met een community van gelijkgestemden maar ook omdat ze thuis vaak geen goede, comfortabele werkplek hebben. Onze community kunnen we uiteraard niet verhuizen, maar we kunnen wél het community-gevoel in stand houden en laten zien dat wij, ook als de omstandigheden complex worden, onze huurders zo goed mogelijk blijven faciliteren.”

Fleksdesk.nl StartDock heeft een samenwerking met Fleksdesk.nl op het gebied van werkplekken. Fleksdesk.nl is aanbieder van flexibele, hoogwaardige werkplekken die meebewegen op groei, verhuizing of inkrimping van het aantal werkplekken binnen bedrijven. De bureaus van Fleksdesk.nl – die optioneel te huren zijn in Coworking community StartDock – zijn ergonomische zit-sta bureaus die per werkplek per maand, per jaar of per twee jaar te huur zijn. Onderhoud en eventuele vervanging of brengen en ophalen, zijn onderdeel van de overeenkomst.

Milan van Boheemen, coworker in StartDock Amsterdam Keizersgracht: “'Ik ben blij dat StartDock meedenkt en met goede initiatieven komt om hun huurders een goede werkplek te bieden, juist nu de marktomstandigheden zo onzeker zijn.”

Voor meer informatie:

StartDock
Thom Wernke
Co-founder en CEO
0620378008
www.startdock.com

Kom in contact

Verkrijg prijzen en beschikbaarheid.