Coworking, kantoren & een startup community.

Wij geloven dat je een community nodig hebt om je bedrijf te laten groeien.


Ben je ondernemer en op zoek naar een geschikte werkomgeving voor je bedrijf? Wil je ook graag in contact zijn met collega ondernemers en is flexibiliteit van groot belang? Wij nodigen je graag uit voor een bezoek aan een van onze locaties! Bij StartDock heb je te maken met flexibele contracten en kan je makkelijk op- en afschalen met je werkplek. StartDock probeert de CO2 opgewekt door de panden te compenseren, wat betekent dat je niet alleen bijdraagt aan jouw bedrijfsgroei, maar ook aan een schonere planeet. Ook hebben wij per locatie een actieve ondernemers community. Wij geloven dat jouw onderneming bij ons gaat groeien!

StartDock biedt werkplekken, vergaderruimtes en een community die voor je klaar staat.


Community

De kracht van de community is ons wapen. We staan elkaar bij, als ondernemers of als vrienden, met een kop koffie of biertje in de hand.

Werkplekken

Onze verschillende werkplekken geven je de keuze om plaats te nemen tussen levendigheid en rust, in een open ruimte of meer besloten.

Vergaderruimtes

Bij de start van belangrijke meetings direct één-nul voor staan is een eigenschap die weinig vergaderruimtes hebben. Dit is bij ons een gegeven.

Prijzen en beschikbaarheid opvragen

Boek een rondleiding