StartDock Coworking Space Amsterdam.


StartDock is een Amsterdamse coworking space, met een uniek gezellige community. We werken vanuit vijf kernwaarden: Samenwerking, community, openheid, gezelligheid & toegankelijkheid. We willen dat start-ups een snelle en natuurlijke groei doormaken, door kennis, kunde en netwerk met elkaar te delen. StartDock biedt jou een fantastische werkplek (centraal in Amsterdam) en een hechte familie van enthousiaste ondernemers. Jouw werkplek in StartDock? Check onze memberships:

Meer weten?


Ben jij geïnteresseerd in coworking bij StartDock, of welke desks het beste bij jou passen?

Werkplekken

FLEXIBEL BUREAU

Ideaal voor de starter & freelancer.
>€75,- P/M
  • Gedeeld bureau in open ruimte
  • Gratis koffie, thee en WiFi
  • Je eigen toegangscode
  • Clean desk policy
  • Uitgesloten van de “no competition policy”

KANTOOR

Speciaal voor bedrijven die met hun team in een eigen ruimte willen zitten.
Op aanvraag
  • 2 bureaus of meer
  • 24/7 toegang tot eigen ruimte
  • Inclusief addons: postvakje, vergaderruimtepakket, printen

OVERIGE DIENSTEN


Boek een vergaderruimte

Onze coworking space in Amsterdam is meer dan alleen een werkruimte. De twee mooiste ruimtes van het pand zijn onze vergaderzalen. De inspirerende omgeving met gedreven start-ups, in combinatie met de authenticiteit van het grachtenpand uit omstreeks 1680, zorgt voor een unieke omgeving voor een vergadering, evenement of conferentie.

Vergaderruimtes

Registreer een virtueel kantoor

Een bedrijf dat geregistreerd staat op een huisadres, straalt niet de professionaliteit uit die jouw bedrijf nodig heeft. Daarom biedt StartDock de mogelijkheid om een virtueel kantoor te registreren, waardoor jouw bedrijf geregistreerd zal komen te staan op ‘Herengracht 420, Amsterdam’. Je bedrijf een professionelere uitstraling geven? Registreer een virtueel kantoor in Amsterdam Centrum bij StartDock!

Virtual office

Upgrade met onze addons

Vind de features die jij nodig hebt op jouw werkplek. Voor de volledige lijst, klik op de onderstaande knop.

Addons

Dé coworking community voor ieder type ondernemer

StartDock is opgericht dóór jonge ondernemers, vóór jonge ondernemers. We zijn onderdeel van het coworking ecosysteem in Amsterdam en willen jonge ondernemers betrekken in onze warme community. Ons doel is om andere ondernemers te helpen met groei en het bereiken van ondernemersdoelen. Wil jij een kantoor huren in Amsterdam? Boek een rondleiding of kom gezellig een dagje proefwerken!

Top Locatie

Open 24/7

Supersnel Internet

Plug & Play

Evenementen

Warme Community

Meer informatie over onze Community

Boek een rondleiding bij StartDock!


Heb je geen idee welke werkplek het beste bij jou past? Schrijf je in voor een korte rondleiding door StartDock, waarbij je alle werkplekken, vergaderzalen en Dockers te zien krijgt!

Dit formulier verzamelt je naam en e-mailadres zodat we contact met je kunnen opnemen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.